perjantai 6. elokuuta 2010

Etsi kuvasta kameralaukku


Ampparit.com-sivusto kerää uutispalveluiden otsikot yhteen.

Tämä jäi julkaisematta monestakin eri syystä, mutta mistä johtuu se, että omaa kameralaukkua ei pysty näkemään etsimen läpi?

8 kommenttia:

 1. Aika usein se kameralaukku kuvissa tosiaan reuhottaa. Muistaakseni Niirasen Jussin (HS) vuoden 2000 paras uutiskuva- sarjassa laukku on sijoittunut keskelle kuvaa.

  VastaaPoista
 2. Lauantain rallicrossjutussa taisi olla itse toimittaja taustalla - ainakin näytti ihan Jelenalta :D
  - Johanna

  VastaaPoista
 3. Oliko Jelena tapahtumassa mukana? En ainakaan itse huomannut? Tuo laukku on kyllä mielenkiintoinen, varsinkin jos se eksyy kuviin. Tosin mielestäni tässä kuvassa se ei paista kovin selvästi tummasta taustasta... ois mennyt kyllä läpi tämä otos, paitsi ei tietenkään Mikon tiukasta seulasta. :) -Lari

  VastaaPoista
 4. No ainakin oli kirjoittanut jutun. :)
  - Johanna

  VastaaPoista
 5. Ilmeisesti ollut toinen kirjoitus ja eri kuvaajan kera, koska Petri taisi kirjoittaa lauantaina sunnuntain lehteen. :)

  VastaaPoista
 6. Jaska,
  en ole koskaan aiemmin tajunnut, että siinä pörssiromahduskuvassa on tosiaan kameralaukku. Oliskohan tunnetuimpia kuvia, mihin Domken kassi on päätynyt?

  VastaaPoista
 7. Eiköhän perusteta kilpailu:
  Kenellä eniten kameralaukku julkaistuissa kuvissa...

  VastaaPoista
 8. Helvetin hyvä idea! Laukku pitää olla kuitenkin niin hienovaraisesti kuvissa, ettei sitä huomaa, jos ei osaa etsiä. Vuoden lehtikuvat, joissa on kameralaukku. Parhaissa kuvissa voisi olla myös toimittajan lehtiö ja toimituksen auto. Onko ne lehtikuvat muutenkaan aitoja? Kiireessä tilanteet lavastetaan ja järjestellään kuvaajan mielen mukaan. Mitä se yksi kameralaukku enää tekee kuvan uskottavuudelle?

  VastaaPoista