keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Laitetaankin joku toinen kuva

Ratkaiseva syöttö lähtee Teemu Rannikon käsistä.
Joensuun Katajan Teemu Rannikko jahtasi koripallon eurosarjan syöttöennätystä. Yhdeksän koriin johtanutta syöttöä takaisi uuden ennätyksen. Päätettiin laittaa lehteen kuva juuri siitä yhdeksännestä syötöstä, mikäli se sattuisi ottelussa tulemaan.

Siinä sitten laskettiin Rannikon passeja yksi kerallaan. Kahdeksan syöttöä kun tuli täyteen, alkoi omakin syke nousta. Mietin kuumeisesti mistä saisin varmimmin syötön kuviin. Pelinrakentajan kuvaamista kentän päädystä vaikeuttaa se, että edessä on aina kymmenkunta pelaajaa, jotka tulevan kameran ja kohteen välille. Päätin siis kiivetä kentän laidalta päätykatsomoon. Siellä olin ylempänä kuin pelaajat ja näkyvyys olisi melkein esteetön. Vain koriteline blokkasi pienen kaistaleen kentästä. Paikka vaikutti erinomaiselta. Tästähän voi vaikka onnistua, ajattelin. Muutama näyttävä syöttökuva tulikin, mutta Rannikon kanssapelaajat eivät saaneet survottua palloa syötöistä pussiin. Lopulta Rannikko otti muutaman askeleen vasemmalle harhauttaen israelilaisjoukkueen puolustajat, hyppäsi ilmaan ja syötti Carson Desrosierisille, joka laittoi pallon koriin.

Laitettiin lehteen sitten kuva jostain toisesta tilanteesta.

1 kommentti:

  1. Hyvän kuvan olet saanut. Olen itsekkin pelannut lentopalloa 15-vuotta. Ihan huvikseni kyllä, mutta joka ikinen viikko. Yks parhaista harrastuksista, mitä mulla on ollut. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista