keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Siellähän se taas on


Maanmittausteknikko Matti Toivanen esittelee Joensuun Reijolan tontteja Koposten perheelle.

Joo, joo näin kyllä kameralaukun, mutta en välittänyt. Kameralaukut eivät pitele minua. Eivät pysäytä.

Kuvan copyright Karjalainen

7 kommenttia:

 1. Olen seurannut tätä blogia muutaman kuukauden. Alussa pidin huvittavana, kuinka kuvaaja tuo esille kameralaukkunsa unohtumisen kuvaan. Tämä ei vetele! Kuvaaja on tältä osin ammattitaidoton. Valokuvaajan koulutuksessa yksi ohje on, ettei kameralaukkua jätetä omalta olalta. Toinen samaan aihepiiriin kuuluva on kameran oikea käsittely ja käsissä pito.

  Koska bloggaaja on ammattitaitoinen ja edustaa maakunnan ykköslehteä, toivoisin että tämä kameralaukkuepisodi saisi hiljaisen poistumisen aihepiiristä. Sen laukun hallinta on ammattitaitoa.

  Kaikella hyvällä. ; )

  VastaaPoista
 2. Tarkkaan ottaen kuvassahan ei ole kameralaukku, vaan kamerareppu, jonka käyttäminen on lisännyt sen ilmestymistä kuviin. Objektiiveja kun ei voi vaihtaa, ilman että repun laskee maahan.

  Toisaalta repun käyttö vähentää lysyhartiaisen kuvaajan niskasärkyjä.

  Toivottavasti repun näkyminen tämän blogin kuvissa ei ole tuhonnut maakunnan ykköslehden mainetta.

  VastaaPoista
 3. Jos tuo viimeinen kysymykseksikin tulkittava toteamus on osoitettu minulle, – ja vaikkei olekaan – niin vastaan, että enempi tämä laukku/reppu/whatever-leaved-by-photographer-episodi on vaikuttanut suhtautumiseeni tähän blogiin. Harvemmin noita laukkuja siellä etusivuilla on näkynyt.

  : )

  VastaaPoista
 4. Lähellä oli ettei puolikas kameralaukkuani päätynyt Maaseudun Tulevaisuuteen viime viikolla. Lähellä mutta niin kaukana.
  Kameralaukkujen / reppujen pongaaminen vaatiikin harjaannusta ja lajien tuntemusta. Kameralaukku väijyy siellä jossakin...

  Jaska Kilpiäinen

  VastaaPoista
 5. ai niin, voisikohan tähän blogi-kommenttiin lisätä valokuvia? Joskus valokuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Joskus vähemmän.

  Jaska Kilpiäinen

  VastaaPoista
 6. Kommenttikuvat olis kiva yllätys. Ei taida onnistua kuin linkkaamalla jollekin toiselle sivulle. Vai tietääkö joku viisaaampi kuinka kommentteihin voisi saada liitettyä kuvan?

  VastaaPoista